Update januari 2021
m.b.t. het Coronavirus


Beste reizigers van Tel Israel Travel,

We hopen dat jullie in goede gezondheid zijn en ondanks de omstandigheden het goedmaken. Het zijn voor iedereen bijzondere tijden, zonder al teveel zicht op het einde van deze pandemie.

Naast het feit dat deze pandemie veel voor het sociale leven en dagelijkse bezigheden betekent, heeft het ook impact op onze reizen. Zoals het er nu uitziet zullen de reizen niet voor half 2021 worden hervat. Dat heeft niet alleen met Israël te maken, maar ook met de uitreismogelijkheden van ons eigen land. 

Gezien deze onzekerheid hebben we besloten om alle reizen die gepland stonden te stoppen en weer op te starten zodra er helderheid, maar ook zekerheid van reizen is. De vorm en inhoud van de geplande reizen handhaven we, gezien de grote animo die hiervoor was.

De reizen die al hadden moeten plaatsvinden en geboekt en betaald zijn, maar telkens verschoven worden, zullen ook worden gestopt en worden terugbetaald. Dit geldt voor de reizen die in 2020 en 2021 (januari-oktober) geboekt stonden. De reizen na oktober 2021 en 2022 blijven gehandhaafd.
Voor de afwikkeling van de reizen die geboekt en betaald zijn, wordt individueel contact opgenomen.

Zodra er nieuwe informatie is laten we dat uiteraard per omgaande weten.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op.

Contactgegevens
Telefoon: 088-011 88 44
Email:
info@telisraeltravel.nl

Jenneke Blokland

Lenard prins

Marieke Bos